Home

 

Welkom op de website van BAX2Give! Al jaren zet BAX2Give zich op sportieve wijze in voor goede doelen.

 

nieuwe uitdaging! 

Komend jaar gaan we weer een nieuwe uitdaging aan om geld op te halen voor verschillende goede doelen. Op 22 en 23 juni 2019 zal worden hardgelopen én gefietst van Maastricht naar Doetinchem, waarvoor wij rekenen op jouw steun! Doe sportief mee, doneer of sponsor een deelnemer en laat zien dat je geeft om de medemens. Mail naar info@bax2give.nl!

 

magazine Bax2give

Benieuwd naar de ervaringen en verhalen van verschillende deelnemers en goede doelen? Dat en meer vind je in de speciale editie van het magazine “2Give”, speciaal uitgebracht ter herinnering aan de afgelopen vijf edities van de BAX2Give. Vraag een exemplaar aan door te mailen naar bax2give@baxadvocaten.nl!

 

De goede doelen van 2019

 

Het Inloophuis Oude IJssel

 

Het Inloophuis Oude IJssel is een plek voor mensen die leven met kanker. Iedereen uit Doetinchem en omgeving kan er terecht voor een goed gesprek, een ontspannende activiteit, een lezing of gewoon voor een kopje koffie. Er zijn altijd getrainde vrijwilligers aanwezig die vaak uit eigen ervaring weten wat kanker met je doet.

 

Hospicegroep de Lelie


De vrijwilligers van Hospicegroep De Lelie staan klaar voor iedereen in de Oost-Achterhoek en omgeving die naar verwachting niet lang meer te leven heeft. Zij bieden hulp in de thuissituatie of een gastvrij huis in geval de mogelijkheid tot thuisverzorging niet aanwezig is. Alles met het doel de moeilijke periode voor alle betrokkenen zoveel mogelijk te verlichten.


Hospice Zutphen


Hospice Zutphen is een klein en sfeervol hospice dat ruimte biedt aan 5 gasten uit Zutphen en omgeving. Terminaal zieke mensen in de laatste levensfase zijn er welkom, ongeacht hun maatschappelijke achtergrond en levensovertuiging. Het hospice biedt een 'bijna-zoals-thuis' situatie waarin door de vrijwilligers liefdevolle ondersteuning geboden wordt. 


STICHTING SRAVANA 


Stichting Sravana biedt met behulp van geschoolde vrijwilligers zorg aan mensen die in de laatste fase van hun leven zijn gekomen. Dit kan in het gasthuis Sravana of bij u thuis. Sravana, afkomstig uit het Sanskriet, staat voor innerlijk luisteren, zodat de ander zich begrepen voelt. De wensen en behoeften van de gast, zijn of haar familie en/of naasten staan dus altijd voorop. 

 

Sponsoring

 
Net zoals voorgaande jaren spannen de deelnemers zich in om sponsorgelden op te halen. Deelnemers kunnen zich laten sponsoren door familieleden en collega’s of zelf een financiële bijdrage leveren. 
 
Wil jij onze actie, financieel of met middelen, steunen of sponsoren? Neem dan contact met ons op via info@bax2give.nl!
 
Volg ons ook op onze facebookpagina of op twitter!

 

Bax2Give_renner

Bax2Give_groep_renners

 

Fotografie: Simon Schutter Fotografie Doetinchem