Over Bax2give

 

Al jaren zet BAX advocaten belastingkundigen uit Doetinchem zich op sportieve wijze in voor goede doelen. BAX2Give is daar onderdeel van en werd in 2013 opgericht door een aantal collega's van BAX advocaten belastingkundigen. De stichting heeft tot doel het ondersteunen en organiseren van allerhande (sportieve) activiteiten ten behoeve van verschillende goede doelen.
  • In 2013 is de aftrap gegeven door de "Elfstedenrun" te organiseren in het kader van de landelijke actie van 3FM Serious Request.
  • In 2014 organiseerde BAX2Give het ‘Coast2Coast’-evenement. Tijdens de radio uitzending van 3FM dat jaar werd aandacht gegeven aan deze actie. Frank van der Lende liep een stukje met de deelnemers mee.
  • In 2015 gingen we weer een uitdaging aan, 2TheTopTrail, om geld op te halen voor 3FM Serious Request. Op 19 en 20 december 2015 hebben wij een groot deel van het Pieterpad hardlopend afgelegd!
  • In 2016 organiseerde de stichting BAX2Give opnieuw een evenement om geld in te zamelen voor het goede doel. Deze keer staat de Achterhoek centraal, Bach2Home, en gaat de opbrengst naar stichting Inloophuis Oude IJssel in Doetinchem, Hospicegroep 'De Lelie' in Winterswijk en Hospice Zutphen. 
  • In 2017 ging BAX2Give de uitdaging aan met 40 hardlopers, 4 fietsers en een handjevol ondersteuners en trokken we in het weekend van 25 en 26 november 2017  gedurende 30 uur door de Achterhoek, editie Run2Care.
  • In 2019 heeft de stichting zich ingezet voor drie hospices in de Achterhoek en het Inloophuis Oude IJssel. Een route van 240 van Maastricht naar Doetinchem werd al hardlopend en fietsend afgelegd. Deze editie Care4Life was de eerste zomereditie en bracht een recordopbrengst op voor de goede doelen.
  • In 2022 gaan we er weer voor! Op 18 en 19 juni gaan we met ruim 60 lopers op pad. De 7e editie, waarbij de stichting zich inzet voor WensAmbulance Oost-Nederland. Dit jaar gaan we internationaal. We volgen een prachtige route door Duitsland en het beloofd nog uitdagender en leuker te worden. 
Ook in de komende jaren zal BAX2Give zich structureel in blijven zetten voor goede doelen. Bij voorkeur niet (enkel) door het geven van geld, maar door het organiseren van evenementen waarbij wij ons, samen met onze relaties, op sportieve wijze inspannen voor de goede zaak.
 
Volg ons ook op onze facebookpagina of op twitter of instagram!

Bax2Give_groep_staand

Groepsfoto

harlopers bax2give

 

Fotografie: Simon Schutter Fotografie Doetinchem