Deelnemers

 

De deelnemers leggen tijdens de run, afhankelijk van hun voorkeuren, zo’n 20 tot 50 kilometer hardlopend af. Meer of minder kilometers lopen is in overleg met de organisatie mogelijk.

 

Route

 

De volledige route van BAX2Give MakeMemories beslaat ongeveer 250 loopkilometers (opgeknipt in etappes). Wil je ons komen aanmoedigen? Wij kunnen jouw support goed gebruiken! Binnenkort plaatsen wij hieronder de gedetailleerde loop-etappes.

 

Check hier onze Make Memories route.

 

 

 

 

Sponsorgeld

 

Aan iedere deelnemer wordt vooraf een deelnemersbijdrage gevraagd van € 150,--. Voor die deelnemersbijdrage ontvang je een mooie kledingset (hardloopkleding) en een onvergetelijk weekend, waarin alle kosten voor eten, drinken, vervoer etc. zijn inbegrepen en uiteraard het kippenvelgevoel wanneer we in Doetinchem gezamenlijk over de finish komen. Daarnaast verwachten wij dat alle deelnemers zich inspannen om een bedrag van tenminste € 300,-- ten behoeve van het goede doel op te halen.

 

Wil jij onze actie, financieel of met middelen, steunen of sponsoren? Dat vinden wij geweldig! Stuur een berichtje naar info@bax2give.nl en wij nemen contact met je op!

 

Promotiemateriaal

 

Binnenkort komt hier promotiemateriaal beschikbaar voor de deelnemers beschikbaar om donateurs te werven. 

 

Trainingsmogelijkheden

 

In de aanloop naar BAX2Give MakeMemories organiseren wij een aantal gezamenlijke trainingen. Deze trainingen zijn niet alleen bedoeld om fit aan de start te verschijnen, maar ook om elkaar te leren kennen en je tussentijds te informeren over nieuwtjes over de BAX2Give MakeMemories op 18 en 19 juni 2022.

 

de route die we gaan afleggen

 

Check hier onze Make Memories route.

Bax2Give_groep_staand

Groepsfoto

harlopers bax2give

 

Fotografie: Simon Schutter Fotografie Doetinchem